دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳

۸ خاصیت جادویی لیمو عمانی که نمی دانید

لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌هاست که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.

به گزارش آوای خزر، به نقل از عمان مگزین، آیا می‌دانید لیموی خشک مواد اصلی در آشپزخانه عمانی است؟ بله، لیموی سیاه که به اصطلاح محلی به آن لومی (loomi) گفته می‌شود، در این شهر محبوب بوده و دارای یک تن از فواید سلامتی است.

این گلوله‌های خشک شده را با جوشاندن لیموی تازه تهیه کرده و سپس آن را خشک می‌کند. نتیجه نهایی یک عطر و طعم منحصر به فرد، ملایم و شیرین با رایحه‌ای غنی از تخمیر است.

این ماده یک ادویه مرکبات باستانی عمانی است که در آشپزخانه‌های عربی و آسیایی محبوب شده و رنگ آن از قهوه‌ای کمرنگ تا سیاه خاکستری با پوسته بیرونی سخت و نازک متفاوت است. در حالت ترک خوردگی، این آهک‌ها گوشت پوسته‌ای خشک دارند. هرچه لیمو تیره‌تر باشد، طعم آن تندتر می‌شود. این ماده غذایی برای مصرف، معمولا خرد شده یا به عنوان پودر استفاده می‌شود.

در اینجا هشت مزیت استفاده از لیموی سیاه یا همان لیمون عمانی ارائه شده است:

۱. از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند

این ماده غذایی حاوی اجزای مفید پتاسیم برای عضلات قلب بسیار عالی است، زیرا پمپاژ خون را تقویت و تنظیم می‌کند، همچنین باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول می‌شود.

۲. سیستم هضم سالم را ارتقا می‌دهد

لیموی عمانی اسهال و سایر مشکلات معده را درمان کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. یک پاک کننده طبیعی برای دستگاه گوارش بوده، یبوست را برطرف و اشتها را باز می‌کند.

۳. یک عامل سم زدایی درخشان است

لیموی عمانی با تمیز کردن روده با درصد بالای ویتامین C و خواص ضد باکتری، باکتری‌های مضر، مواد زائد و سایر سموم را از بدن خارج می‌کند.

۴. دارای خواص ضد سرطانی است

این خواص ضد سرطانی است که از تغییر DNA جلوگیری می‌کند، به دلیل ترکیباتی که گزارش می‌شود تقسیم سلول را در بسیاری از رده‌های سلول سرطانی متوقف کرده و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نیز کار می‌کند.

۵. دارای یک تن مواد معدنی

حاوی اسیدفولیک، ویتامین B و اسید آمینه، همراه با ردیابی مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم است که به تولید سلول‌های جدید کمک می‌کند.

۷. ویتامین C را ذخیره می‌کند

لیموی عمانی با التهاب و سرماخوردگی مقابله می‌کند و باعث افزایش کارآیی در سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین از بدن در برابر عفونت‌های ویروسی و استرس محافظت می‌کند.

۸. یک منبع عالی برای ویتامین D

لیموی عمانی تحرک جسمی را افزایش می‌دهد، از پوکی استخوان جلوگیری کرده و استخوان‌ها، عضلات و دندان‌ها را تقویت می‌کند.

 انتهای پیام/1005

نظرات شما